Kontakta oss

Du når oss för tidsbokning alla vardagar på telefon 018-377301. Om vi inte har möjlighet att svara kan du alltid lämna ett meddelande på telefonsvararen, vi ringer upp snarast möjligt.

Viktig information

På grund av den rådande personalbristen inom djurvårdssektorn har vi inte möjlighet att fortsätta ge allmän information om djurhälsa via telefon eller e-post. För att ha möjlighet att erbjuda vård till fler patienter behöver vi koncentrera våra personalresurser till den kliniska verksamheten. Vi hänvisar därför all rådgivning om djurhälsa till 2288 Djurens Vårdguide tel 90228. Där finns mycket kompetent djurhälsopersonal som erbjuder oberoende och kostnadsfri rådgivning. På vår telefon kan du enbart boka eller avboka tider samt få information om våra produkter i butiken.

Om du har frågor om ett djur som någon av våra veterinärer har under behandling är du naturligtvis välkommen att kontakta oss på telefon men helst vill vi att du skickar ett mail till info@bjorklingedjurklinik.se eller bokar en tid. Vi svarar som regel senast efterföljande vardag. OBS! Du kan inte boka tid via e-post men om du lämnar ditt telefonnummer i mailet, ringer vi upp dig för tidsbokning.

Uteblir du från bokat besök eller avbokar tiden mindre än 24 timmar före besöket debiteras du en poliklinikavgift (425-790:- beroende på hur lång tid vi har avsatt för ditt besök). 

Kontakta oss

Kontakt

Besöksadress

Länkar

Djurens Vårdguide

www.giftinformationscentralen.se Här kan du hitta information om förgiftningar hos människa

www.smadjurskremering.se Lekebergs smådjurkremering – tar hand om de avlivade djur som blir kvar på djurkliniken

www.universitetsdjursjukhuset.se Vårt närliggande djursjukhus med jourmottagning dygnet runt

www.malarensmadjur.se Här hittar du bra information om kaniner, gnagare, reptiler, fåglar mm

www.vsf-sverige.org Veterinärer utan gränser – Sverige

https://firstvet.com/sv FirstVet, Träffa veterinär online

https://kattly.se/ Här hittar du information om katter.

https://pollenrapporten.se/ 

 

Skicka ett meddelande

Vi svarar så snabbt vi kan.

Hitta hit

Södra Långåsvägen 8, 743 62 Björklinge