Björklinge Djurklinik ligger ”bara ett stenkast” från Uppsala. Vi har generösa öppettider, bra parkeringsplatser, ett stort väntum och fräscha lokaler. Vid första besöket får du och ditt djur alltid träffa en veterinär, även om det ”bara” gäller en vaccination. Vi bokar tid med marginal och tar oss tid att lyssna på dig och undersöka ditt djur. Om du kommer till ett bokat besök behöver du nästan aldrig vänta för att få träffa veterinär.

Till Björklinge Djurklinik är du välkommen med såväl friska som sjuka djur. Här kan du alltid förvänta dig ett vänligt och professionellt bemötande. På djurkliniken kan du hämta skriftlig information om bl a djurförsäkringar, foder, djursjukvårdsartiklar och det finns en butik.

För närvarande arbetar två leg veterinärer och två djurvårdare på mottagningen. Företagets ambition är att anpassa verksamheten efter de behov som finns i regionen.

Djurkliniken startades 2007 av Ursula Nord Bjerselius som är leg veterinär sedan 1996. Förutom arbete som smådjursveterinär har hon jobbat med fodersäkerhetsfrågor och laboratoriediagnostik på Statens Veterinärmedicinska Anstalt (SVA) http://www.sva.se/

Fr o m maj 2012 är leg veterinär Siri Adler Lennström likvärdig delägare i företaget.